![]() |
|
|||||||
| Registruj me | FAQ | Lista clanova | Kalendar | Trazi | Danasnje poruke | Oznaci sve forume kao procitane |
![]() |
|
|
Alatke za temu | Pretrazi ovu temu | PrikaĹľi metod |
|
|
||||
|
||||
|
Postovane kolege!
Ovde cete moci da izrazite svoje predloge i primedbe na Predlog pravilnika o blizim uslovima za sticanje zvanja. Predlog mozete preuzeti i na sajtu Citalista. Nek se diskusija nastavi! Poslednji put editovano od milja : 11-27-2008 u 07:46 AM. |
|
|
|||
|
|||
|
Drago mi je da se kenulo sa promenama uslova za sticanje zvanja
![]() i drago mi je da se vec mogu naci kriticki osvrti i predlozi. Podrzavam ideju da svi zajedno dodjemo do akta koji bi trebalo da omoguci da strucnost uvek bude prioritet ![]() pozivam sve da ucestvuju u raspravi Pozdrav! |
|
|
||||
|
||||
|
Moja prva sugestija je da u clanu 6 treba razjasniti sta tacno oznacava termin "dokumentaciona jedinica".
Drugo, interesuje me da li ovaj Pravilnik omogucava postepeno sticanje zvanja ili je moguce odmah dobiti zvanje bibliotekara savetnika? Ako je to slucaj onda to treba jasno i navesti - clanovi 10 i 24. Trece, u clanu 25 treba precizirati da li je prilikom podnosenja dokumenata potrebno dostavljati originale ili kopije? |
|
|
||||
|
||||
|
Postovane kolege,
Rasprava o Predlogu Pravilnika za sticanje zvanja je zavrsena. Po recima koleginice Vesne Injac, Radna grupa za izradu Pravilnika ce se sastati po okoncanju javne rasprave i razmotriti sve pristigle primedbe i sugestije. Zahvaljujem svima na ucescu i nadam se da ce rasprava o Standardima za javne biblioteke biti podjednako uspesna. Srdacan pozdrav Miljana |
|
|
||||
|
||||
|
U atačmentu su primedbe Gradske biblioteke Pančevo, matične komisije za zvanja za Južno-banatski region i Podružnice Pančevo. primedbe su upućene NBS u roku koji je predviđen za javnu raspravu (koja je bila prekratka).
| Alatke za temu | Pretrazi ovu temu |
| PrikaĹľi metod | |
|
|